SAMENWERKENDE PEDICUREN PRODUCTEN LIJN:

De oplossing voor mycosenagels(75ml):

Mycosenagels - ook wel kalnagels genoemd - is een schimmelinfectie die uitstekends te bestrijden is met dit product op basis van o.a. glycerine, jojobaolie en tea tree. De helende werking wordt verstrekt door toevoeging van kruidenextracten en sodium borate. Dit product bevat beslist geen water

 
     

De oplossing voor voetschimmel(75ml):

Voetschimmels zijn met dit product afdoende te behandelen.De oplossing voor voetschimmel bevat o.a. glycerine en amandelolie en wordt versterkt met kruidenextracten en sodium borate. Door het handige doseertuitje is het middel gemakkelijk op de te behandelen plek(ken) aan te brengen.

 
     

Anti schimmel spray:

Een succesvolle behandeling van schimmels is alleen blijvend als ook de sokken en schoenen worden behandeld.
De spray komt tot in de kleinste hoekjes en voorkomt het ontstaan van nieuwe voetschimmel.
Gebruiken in combinatie met Oplossing voor Voetschimmel.

 
     

Voetbalsem(150ml):

Natuurlijk is het ook gewoon lekker om uw voeten dagelijks te verzorgen met deze heerlijke, zachte voetbalsem. Zeker als deze ingredienten bevat die het ontstaan van schimmels tegengaan. Een paar druppels voetbalsem op de voeten aanbrengen en licht in masseren.

 
     

Ter voorkoming van blaren(75ml):

Blaren ontstaan door wrijving. Dit product op basis van o.a. glycerine, kamfer en tea tree zorgt voor versteviging van de huid en voorkomt blaarvorming. Paar druppels op de voeten aanbrengen. Daarna licht inmasseren, vooral op de plaatsen waar veelal een blaar ontstaat. Regelmatig gebruiken. Geschikt voor diabetici.

 
     

Voet deo spray(150ml):

Een heerlijke frisse lotion waarmee u transpiratie en de daarmee gepaard gaande nare geur afdoende bestrijdt. Bevat desinfecterende ingredienten als glycerine en sodium borate. Voor een fris en weldadig gevoel zorgen menthol en eucalyptus.

 
     

De oplossing voor wintervoeten(75ml):

Wie last heeft van wintervoeten moet vooral preventieve maatregelen nemen. De oorzaak is veelal een slechte doorbloeding van de huid. Masseer voeten (of handen) 2x daags met dit product op basis van o.a. glycerine, kamfer en rozemarijn. De emulsie zal een warm gevoel veroorzaken en zorgen voor een betere doorbloeding van de huid. Geschikt voor diabetici.

 
     

Eelt en likdoorns(75ml):

Dit is de meest gemakkelijke en pijnloze en echt werkende oplossing voor het verwijderen van overtollig eelt en het bestrijden van likdoorns. Door de uitgekiende samenstelling op basis van wolver, salicylzuur en walnootschilfers is succes verzekerd.


 
     

Klovenzalf(75ml):

Eindelijk verlost van pijnlijke en ontsierende kloven. De speciale samenstelling met o.a. wolvet, vaseline en zinkoxide doet de zalf diep in de kloven doordringen. De zalf werkt pijnstillend en zorgt voor een snel herstel. Ook geschikt voor de handen.

 
     

Spatadercreme(75ml):

De crème heeft een goede invloed op de bloedcirculatie, die aan de basis ligt van ontsierende aderen, en vermindert vochtophoping in de huid. Geeft ook verlichting bij branderige en vermoeid aanvoelende voeten. 2 x daags goed inmasseren. Geschikt voor diabetici.